BADKAMER / TOILET RENOVATIES

 

 

 

 

 

 

U bent uw eigen badkamer en/of toilet zat en bent toe aan het renoveren van uw badkamer en/of toilet? Installatiebedrijf Kamp is gespecialiseerd in het renoveren van diverse soorten en maten badkamers en toilet ruimtes. Wij helpen u bij uw wensen tot de realisatie en leveren van sanitair en tegels tegen scherpe prijzen. 

Het voordeel van uw huidige badkamer, is dat u precies weet wat u wilt uit ervaring met uw huidige badkamer. Kiest U ervoor om uw gehele badkamer te slopen. Installatiebedrijf Kamp kan voor u de gehele badkamer en/of toilet slopen en renoveren. 

HOE GAAN WIJ TE WERK

Als u bij ons een vrijblijvende offerte/prijsopgave opvraagt maken wij eerst een afspraak met u om de werkzaamheden door te nemen. Wij komen inmeten, geven u advies en we kijken wat de mogelijkheden zijn. Bij nieuwbouw/casco opgeleverde woningen kunnen wij doorgaans op basis van tekeningen/materiaallijst al een offerte opstellen. In de offerte wordt opgenomen: de prijzen, wie wat aanlevert, garantievoorwaarden, betalingsvoorwaarden en uitvoerdatum.

Wij werken uitsluitend met vakmensen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat werkzaamheden met professionaliteit worden uitgevoerd.

 

AANVRAGEN OFFERTE

 
U kunt een offerte aanvragen door een mail te sturen naar info@installatiebedrijf-kamp.nl vergeet niet te vermelden: Naam / e-mailadres / telefoonnummer/ Uit te voeren werkzaamheden / werklocatie plaats / uitvoerdatum. Wij nemen dan contact met u op. Bellen mag ook uiteraard: 06 - 36 58 84 72