INSTALLATIES

 
VERWARMING
 • Centrale Verwarmings (CV) installatie

Het kiezen van een juiste CV installatie is erg belangrijk. Laat u daarom goed adviseren door een gespecialiseerde installateur. Welke installatie past bij uw woning? Hoeveel radiatoren heeft u nodig? Waar moeten deze worden geplaatst? Door de juiste CV installatie te plaatsen en onderhouden zijn besparingen te realiseren Installatiebedrijf Kamp is actief in het:

 • Leveren
 • Plaatsen
 • Onderhouden
 • Repareren
 • Vervangen

van CV installaties. Met onze diensten staan wij garant voor jarenlange betrouwbare verwarming, aangepast aan de benodigde capaciteit en passend in elke woonsituatie.

 • Radiatoren

Het verwarmen door middel van radiatoren zorgt ervoor dat een ruimte snel van temperatuur kan veranderen. En in een combinatie met vloerverwarming bent u helemaal verzekerd van de beste verwarming. 

Kwaliteit en efficiëntie zijn het kenmerk van onze radiatoren. Of U nu kiest voor een klassieke paneelradiator of één van onze exclusieve designmodellen, U kunt ervan op aan dat onze radiatoren het optimale verwarmingscomfort bieden.

 • Vloerverwarming

Het verwarmen van een ruimte door middel van vloerverwarming zorgt voor een goede temperatuurverdeling, een besparing op de energierekening en het meeste comfort. Doordat vloerverwarming voor 60% uit stralingswarmte bestaat en er nauwelijks luchtcirculatie plaats vindt, is dit de meest behaaglijke warmte die u maar kunt wensen.

Vloerverwarming is toepasbaar onder een tegelvloer, maar kan tegenwoordig ook prima onder tapijt of houten vloer.

Installatiebedrijf Kamp legt al jaren vloerverwarming. Wij verzorgen de complete installatie, van de slangen tot de unit en de aanleg ervan, alles in eigen beheer!

Maar ook kunnen wij de eventuele sloop van de oude- en het aanbrengen van de nieuwe vloer voor u verzorgen. Dit alles door bedrijven waar wij al jarenlang mee samenwerken, waardoor u gerust kunt zijn dat alles goed en vakkundig gemaakt wordt.

 • CV Ketel vervanging

U wilt uw CV-ketel vervangen? Dat kan wenselijk zijn als de huidige ketel technisch gezien zijn langste tijd gehad heeft, of als een nieuwe ketel economisch aantrekkelijk is. Een oude CV-ketel vervangen door een moderne HR-ketel verdient u snel terug door lagere stookkosten. Installatiebedrijf Kamp helpt u graag inzicht te geven of de CV-ketel vervangen voor u interessant is.

De aanschaf van een nieuwe cv-ketel is vaak een keus voor ruim 15 jaar. Juist daarom is het heel belangrijk dat u hierin geen verkeerde keuze maakt.

Het is echter van groot belang dat de nieuwe cv-ketel bij uw woonsituatie en cv-installatie past en vakkundig wordt aangesloten. Wij zijn u daarbij graag van dienst.  

 

WATER / GAS

 • Water

Een goed functionerend waterleidingnet in uw woning of kantoor is van groot belang. Daarom is het belangrijk om dit door ervaren loodgieters aan te laten leggen. Installatiebedrijf Kamp is breed inzetbaar voor het aanleggen, aanpassen en uitbreiden van waterleidingen. Maar ook het berekenen, uitbreiden, herstellen of vernieuwen van bestaande waterinstallaties zijn bij ons in goede handen.

Leidingsystemen worden door Installatiebedrijf Kamp geïnstalleerd in zowel kunststof als koper. Bij het aanleggen van leidingsystemen houden wij rekening met diverse factoren. De leidingen worden in de juiste afmeting aangelegd zodat onnodige waterverliezen kunnen worden voorkomen. Daarnaast houden wij ook rekening met de waterdruk en de afstand tussen het aantal tappunten

 • Gas

Gas wordt voor diverse toepassingen gebruikt. Het is belangrijk dat uw gasinstallatie in goede conditie is zodat u er dagelijks gebruik van kunt maken Installatiebedrijf Kamp kan gasleidingen veilig en volgens de geldende voorschriften en normen aanleggen. Wilt u een nieuwe keuken? Moet er een nieuwe gasleiding aangelegd worden voor een gashaard? Of wilt u uw gasleiding verplaatsen? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Een verkeerd geïnstalleerde gasinstallatie kan problemen opleveren. Ruikt u een vreemde geur of wilt u er zeker van zijn dat uw gasinstallatie op de juiste manier geplaatst is? Laat deze dan keuren. Met ons digitale meetapparatuur kunnen wij eventuele gebreken direct repareren of vervangen.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers beschikken over vakmanschap en het juiste materiaal. Door een combinatie met jarenlange ervaring en gebruik van de nieuwste technieken kunt u van een door ons aangelegde installatie zorgeloos genieten.

 

ELEKTRA

Van de aanleg van een eenvoudig stopcontact tot een compleet nieuwe installatie, meterkast en groepenkasten: alle voorkomende werkzaamheden aan de elektra-installatie kunt u met een gerust hart aan Installatiebedrijf Kamp overlaten. Wij staan garant voor deskundig advies én voor veilige en betrouwbare installaties.

Bent u op zoek naar een installateur in verband met de renovatie of nieuwbouw van uw woning? Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij denken met u mee, en als u dat wilt, houden we hierbij ook rekening met uw mogelijke wensen in de toekomst. Bijvoorbeeld door alvast loze leidingen aan te leggen. Hiermee kunt u in een later stadium, zonder te hakken of te breken, eenvoudig functies aan uw woning toevoegen.